Ziverbey Veteriner

Ziverbey Veteriner

Ziverbey Veteriner arayışınızda tercih edebileceğiniz kliniklerin başında gelen AYKAVET olarak bizi mutlaka ziyaret etmenizi öneririz.

Hayvan sevgisi ve alanında uzman çalışanlarımız ile birlikte evcil hayvanlarınızın sağlığını dikkate alıyoruz ve en iyi şekilde hizmet etme gayretini gösteriyoruz. Kurulduğumuz günden itibaren her geçen gün çok daha fazla evcil hayvana hizmet vermekteyiz ve vermeye de devam ediyoruz.

Merkezimiz olarak birçok hizmeti bünyemizde barındırmaktayız. Kliniğimizde kediler ve köpekler için kısırlaştırma, aşılama hizmeti, diş sağlığı  beslenme danışmanlığı ve Check-Up gibi birçok veterinerlik hizmeti sunmaktayız.

Sizlerde alanında uzman deneyimli veteriner hekimlerimizden hizmet almak istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin. Aşağıda kliniğimizin iletişim bilgileri detaylı bir şekilde listelenmiştir.

AYKAVET Veteriner Kliniği – Ziverbey

Telefon: 0505 495 19 14 (Tıklayın)

WhatsApp Telefonumuz: 0505 495 19 14 (Sohbet Etmek için Tıklayın)

Yol Tarifi: Tıklayın Veteriner Yol Tarifi Alın

Adres: Erenköy mah. Şemsettin Günaltay cad. Eralp apt, no:173/A, 34738 Kadıköy/İstanbul

Web: aykavet.com

E-mail: info@aykavet.com

aykavet-logo-3

Ziverbey Veteriner Kliniği

Ziverbey Veteriner Kliniği olarak AYKAVET, birçok evcil hayvan sahibinin tercihi konumundadır. Evcil hayvan sahipleri kliniğimizdeki deneyimli veterinerlerimize gönül rahatlığıyla evcil hayvanlarını emanet etmektedir.

Evcil dostlarımızın rahat etmesi ve stresten uzak olmaları için deneyimli hekimlerimiz oldukça titiz davranmaktadır. Evcil hayvanlarınıza bu değerli yaklaşımlarımızın yanı sıra tedavilerin fizyolojik etkileri kadar duysal ihtiyaçlarını da her zaman ön planda tutmaktayız.

Ziverbey Veteriner Klinikleri arasında her zaman en iyisi olmak için çalışmalar yapmaktayız. Kliniğimizde en yeni nesil ekipmanlar ile hizmet sunmaktayız. Kliniğimiz sürekli olarak dezenfekte edilip steril bir ortamın oluşturuyoruz. Yaptığımız bu işlemler ile birlikte evcil hayvanlarımızın sağlığını her zaman ön planda tutuyoruz.

Sizlerde Ziverbey Veteriner Kliniği için AYKAVET’e gelerek evcil hayvanlarınızın tedavi edilmesi konusunda çok doğru bir adım atmış olacaksınız. Eğer veteriner ihtiyacınız bulunuyorsa zaman kaybetmeden bizimle iletişime geçebilirsiniz!

Ziverbey Veteriner Kliniği Yorumlar

Ziverbey Veteriner Kliniği Yorumlar birçok evcil hayvan sahibi için oldukça önemlidir. Evcil hayvan sahipleri hizmet almak istedikleri klinikler hakkında çok daha bilgi bulabilmek için internet üzerinden çeşitli araştırmalar ve yorumlara göz atmaktadır. Ziverbey’e yakın AYKAVET Veteriner Kliniği hakkında çok daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız web sitemizin yanı sıra Google hesabımızı da inceleyebilirsiniz.

Diğer evcil hayvan sahiplerinin kliniğimiz hakkında yapmış olduğu Ziverbey Veteriner Kliniği Yorumlar bilgisine net bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Kliniğimiz olarak kurulduğumuz günden itibaren profesyonel bir şekilde siz değerli hayvan severlere hizmet vermekten gurur duyuyoruz!

Ziverbey Veteriner AYKAVET Yorumlar için lütfen Google profilimizi inceleyiniz!

Ziverbey Veteriner Kliniği Fotoğraflar

Ziverbey Veteriner Kliniği Fotoğraflar birçok evcil hayvan sahibi için araştırılan konular arasında yer almaktadır. Evcil hayvan sahipleri hizmet alacakları klinikleri iyi bir şekilde araştırıp fotoğraflarına bakmak istemektedir. Ziverbey Veteriner Kliniği olarak AYKAVET hakkında fotoğraflara ulaşmak istiyorsanız Google hesabımızı, web sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı inceleyebilirsiniz.

aykavet veteriner kliniği

Ziverbey Veteriner AYKAVET Fotoğraflar için lütfen Google profilimizi inceleyiniz!

Ziverbey Veteriner Telefon

Ziverbey Veteriner Telefon olarak 0505 495 19 14 (Tıklayın Arayın) numarasından bize hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Kliniğimiz olarak kurulduğumuz günden itibaren profesyonel bir şekilde hizmet sağlamaktayız.

Evcil hayvanlarınızın sağlığını önemsiyorsanız ve profesyonel olarak hizmet sağlayan bir veteriner hizmeti arıyorsanız tam olarak doğru yerdesiniz!

AYKAVET Veteriner Kliniği – Ziverbey

Telefon: 0505 495 19 14 (Tıklayın)

WhatsApp Telefonumuz: 0505 495 19 14 (Sohbet Etmek için Tıklayın)

Yol Tarifi: Tıklayın Veteriner Yol Tarifi Alın

Adres: Erenköy mah. Şemsettin Günaltay cad. Eralp apt, no:173/A, 34738 Kadıköy/İstanbul

Web: aykavet.com

E-mail: info@aykavet.com

Paylaş:

İçindekiler

Popüler İçerikler

aykavet veteriner kliniği

Erenköy Veteriner

Göztepe Veteriner

Ataşehir Veteriner

Instagram