Köpek Aşı Fiyatları (2023 Ücretleri)

Köpek Aşı Fiyatları (2023 Ücretleri)

En sadık hayvanlardan biri olarak bilinen köpeklerle vakit geçirmek çok eğlencelidir. Çeşitli oyunlar oynamak, yürüyüşe çıkmak ve dahası! İyi vakit geçirmenin güzel ve önemli olduğu kadar sağlıkları da oldukça önemlidir. Aşılar sayesinde hastalıklardan ve hastalıkların neden olabileceği etkilerden korunulur. Gelin hep beraber köpek aşı fiyatları nelermiş inceleyelim.

AYKAVET Veteriner Kliniği – İletişim

Telefon: 0505 495 19 14 (Tıkla Ara)

WhatsApp Telefonu: 0505 495 19 14 (Sohbet Etmek için Tıklayın)

Yol Tarifi: Tıkla Veteriner Yol Tarifi Al

Adres: Erenköy Mahallesi. Şemşettin Günaltay Cad, Eralp Apartmanı, No:173/A, 34738 Kadıköy/İstanbul

Web: aykavet.com

E-mail: info@aykavet.com

Zorunlu Köpek Aşıları ve Fiyatları

Köpek Kuduz Aşısı – AYKAVET

Gelelim zorunlu köpek aşılarına… Bunlardan ilki karma aşı, diğeri de kuduz aşısıdır. Ülkemizde kuduz aşısı temel aşı sınıflandırmasında yer almaktadır. Bu enfeksiyon çeşidi hem insanları hem de hayvanları direkt olarak etkileyen bir durumdur; çünkü zoonoz (hayvandan insana bulaşan) bir enfeksiyon tipidir.

  • Köpek kuduz aşısı fiyatı: 650 TL’dir

Köpek Karma Aşısı – AYKAVET

Köpek karma aşısı ise gençlik hastalığı (distemper) ve kanlı ishal gibi oldukça tehlikeli olan hastalıklara neden olan birçok virüs ve bakteriye karşı bağışıklık kazandırır. Veteriner kliniğimizde bulunan köpek aşı ücretleri şu şekildedir:

  • Köpek karma aşı fiyatı: 650 TL’dir.

Bu köpek aşılarını tüm evcil hayvan sahiplerinin köpeklerine yaptırması kanunen zorunludur. Köpeğin ve toplumun genel sağlığı dikkate alınmalıdır.

Yavru köpek karma aşı fiyatı için de kliniğimizden bilgi alabilirsiniz. Lütfen bizi arayın.

İsteğe Bağlı Köpek Aşıları ve Fiyatları (2023)

Öte yandan isteğe bağlı olarak yaptırabileceğiniz köpek aşıları da bulunmaktadır. Bunlar; bronşit, Bordetella bronchiseptica (enfeksiyöz bronşit), Lyme, mantar ve Corona aşılarıdır. 

Enfeksiyöz bronşit köpeğin şiddetli bir öksürükle ateşinin yükselmesi ve kendini iyi hissetmemesine neden olmaktadır. Borrelia burgdorferi bakterisinden kaynaklanan Lyme hastalığı ise enfekte olmuş bir kenenin köpeği ısırması ile ortaya çıkar. 

Birkaç mantar türünün köpeği enfekte etmesiyle oluşan mantar hastalığında da özel aşılar ve merhemler kullanılmaktadır. Son olarak ise son yıllarda hepimizin hayatını derinden etkileyen Corona aşısı bulunmaktadır.

  • Bordetella bronchiseptica aşısı: 650 TL,
  • Lyme aşısı: 800 TL,
  • Mantar aşısı: 820 TL,
  • Corona aşısı: 650 TL’dir.

Köpek aşı fiyatı; aşı yapılacak evcil hayvana, türüne, cinsine, yaşına, kilosuna ve mevcut sağlık durumuna göre değişiklik göstermektedir. Köpeklerin aşı takviminde yer alan aşıların aksatılmadan yapılması ve gerekiyorsa diğer dozlarının da vurulması geç kalmamak ve sağlık açısından çok önemlidir.

Köpek İç Dış Parazit Aşıları ve Fiyatları

Parazitler, köpeklerin vücudunda yaşayabilen ve bazı sağlık sorunlarına sebep olan organizmalardır. Tenyalar ve yuvarlak kurtlar gibi organizmalar köpeklerde kanlı ishal, hareketsizlik, iştahsızlık, kilo kaybı ve kansızlık gibi durumlara neden olur.

  • Enjektabl (enjekte edilebilen) parazit ilaç uygulamaları: 340 TL,
  • Oral (ağızdan alınan) parazit ilaç uygulamaları: 200 TL,
  • İlaç ücreti ekstra olarak eklenen dış parazit ilaç uygulamaları: 50 TL
  • Köpek İç Parazit Aşısı Fiyatı: 200 ila 700 TL,
  • Köpek Dış Parazit Aşısı Fiyatı: 200 ila 700 TL,
  • Köpek iç dış parazit aşısının bir arada yapılması ise 400 ila 1400 Türk lirası arasında, köpeğin kilosuna göre değişiklik göstermektedir. Köpek iç dış parazit aşısı fiyat aralığı bu şekilde olmaktadır.

Köpeklerde parazit aşısı ile bu gibi durumlardan köpeklerinizi koruyabilirsiniz. Köpek parazit aşısı fiyatı; aşının uygulanma yöntemi, aşının uygulanacağı bölge ve köpeğin kilosu gibi durumlara göre değişiklik göstermektedir.

Köpek aşı fiyatları 2023 yılında bu fiyat aralığında seyretmektedir. Birçok aşı gibi yan etki görülme olasılığı olan köpek aşıları ve ilaç uygulamaları sonrası, beklenmeyen bir yan etki veya uzun süreli bir devamlılık söz konusu ise hemen bir veteriner hekime başvurulmalıdır. Mutlaka köpeğinizi aşılarını takip etmeli ve yaptırmalısınız. Herkes için sağlıklı bir yaşam hayal ediyorsanız köpek aşı takvimine uygun aşılar hakkında bilgi edinin.

AYKAVET Veteriner Kliniği – Hemen Arayın

Telefon: 0505 495 19 14 (Tıkla Ara)

WhatsApp Telefonu: 0505 495 19 14 (Sohbet Etmek için Tıklayın)

Yol Tarifi: Tıkla Veteriner Yol Tarifi Al

Adres: Erenköy Mah. Şemşettin Günaltay Cad, Eralp Apartmanı, No:173/A, 34738 Kadıköy/İstanbul

Web: aykavet.com

E-mail: info@aykavet.com

Paylaş:

İçindekiler

Popüler İçerikler

aykavet veteriner kliniği

Erenköy Veteriner

Göztepe Veteriner

Ataşehir Veteriner

Instagram